Universitat Rovira i Virgili

El director

|Alt imatge columna esquerra|

Manel Vallès Rasquera és professor de Màquines i Motors Tèrmics al Departament d'Enginyeria Mecànica de l'ETSEQ de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). És doctor en Enginyeria Química per la Universitat Rovira i Virgili (2000), i llicenciat en Química Industrial per la Universitat de Barcelona (1989). 

Va iniciar la seva activitat laboral al sector petroquímic per incorporar-se l'any 1995 a la URV, on exerceix com a Professor Titular d'Universitat de l'àrea de Màquines i Motors Tèrmics. Imparteix docència d'assignatures de l'àmbit de l'Enginyeria Tèrmica i desenvolupa la recerca en el camp de l'Eficiència Energètica i les Energies Renovables.

Va ser director del Departament d'Enginyeria Mècanica de la URV des del 2011 fins al 2018, i és membre del Comitè Assessor Extern de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química. Ha estat també director del Màster en Energia Eòlica Terrestre i Marina, i del Diploma d'Especialització en Eficiència Energètica en Instal·lacions Industrials i Energètiques.